Olen viettänyt viikonlopun ulkona, kun on ollut niin mukava ilma. Tuntuu tosi mahtavalta ottaa vain aurinkoa ja vaellella. Päivästä tuli melko aktiivinen, niin kuin eilisestäkin. Söin ulkona, vihanneksia ja pähkinöitä tuli ostettua kaupasta.

Olen nyt kuunnellut kehoani ja syönyt sen verran, että tulen kylläiseksi, mutta en normaalimäärää, vaan vähän vähemmän ja laadukasta ruokaa sen verran kuin tarvii. Paljon vihanneksia. Mieliala on noussut ja askel kulkee paljon paremmin nyt.

Tavoitteena olisi saada nyt hieman elinvoimaa ja pyrkiä omaan hyvinvointiini. Nauttia tästä vuodenajasta juuri niinkuin kuuluu, nyt kun olen hoitanut rasvankaristusprojektini alta pois. Kun ei tarvi keskittyä kuin painon ylläpitoon, on olo melko leppoisaa. Voisin keskittyä enemmän liikunnasta kirjoittamiseen, kun tästä voimistun ja saan energiaa ja motivaatiota. Kertoa mistä nautin ja muutakin liittyen fyysiseen kroppaani ja siitä huolehtimiseen.

Tämä nyt oli lyhyt ja mahdollisesti sekava, kun en elämiseltä meinaa ehtiä kirjoittamaan blogia. Nyt menee hyvin, fiilikset ovat hyvät! Nauttikaa tekin!