Terve kaikki! Kirjotan nimimerkillä Ate17 tätä painonhallinta/liikuntablogia.

Kirjoitan tätä blogia lähinnä omaksi avukseni painonhallinnassa.

Painan tällä hetkellä 50 kiloa. Se on vähän, olen rasvanvähennysvaiheessa. Tällä hetkellä tavoitteena on pudottaa kilo pari rasvaa, kunnes olen tyytyväinen. Sen jälkeen keskityn liikuntaan ja painon stabiilina pitämiseen. Tämä paino olisi 49-52 kiloa riippuen siitä, miten lihasmassani lähtee kasvuun. Mutta ei siitä sen enempää, nyt keskityn laihduttamiseen.

Olen ruokavalioltani pääasiassa kasvissyöjä. Käytän maitotuotteita ja kananmunia. En ole ehdoton, mutta näin valitsen syödä silloin, kun mahdollista. Blogissani syömiseni eivät ole etusijalla, mutta lukijan on helpompi samaistua, jos selvennän hiukan.

Yritän syödä 50g proteiinia joka päivä. Se on auttanut jaksamisen kanssa. Kaloreita en laske tarkemmin, mutta tuskin niitä kertyy yli 1000 päivässä.

Juoksen noin 3 kertaa viikossa tunnin lenkin. En lisää enkä vähennä tätä määrää tässä vaiheessa. Tutkin kehoni tuntemuksia.

Tavoittelen matalaa rasvaprosenttia, mutta hyvää kestävyyttä. Kuuntelen kehoani ja toimin oman hyvinvointini ehdoilla. Äärimmäisenä tavoitteenani on oma hyvinvointini ja äärimmäinen tyytyväisyys kehoni ulkomuotoon.